Veilige betaalomgeving

Veiligheid & privacy

De Machineland webshop maakt gebruik van een beveiligde internetbeveiliging zodra je begint met het afrekenen van je bestelling. Hiermee zorgen we dat anderen deze informatie niet kunnen inlezen. Je transactiegegevens worden immers versleuteld via SSL over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het " groene slotje" (zie onder) in je browser.

Tot 3 jaar extra garantie!

Net een product gekocht in een van onze 3 winkels?

Laat je gegevens achter, ontvang 1 jaar extra garantie en wij houden u op de hoogte van onze activiteiten.

Ontdek ons aanbod 'Extra garantie'